Ο Πύραρχος Περικλής Κουλκουβίνης νέος διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βοιωτίας

Νέος διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Βοιωτίας αναλαμβάνει ο πύραρχος Περικλής Κουλκουβίνης, μετά τις κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα, ενώ ο μέχρι τώρα Διοικητής του Νομού, Σίμος Αποστόλου, ανέλαβε την Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση (ΠΕ.ΠΥ.Δ.) Στερεάς Ελλάδας

Ο Περικλής Κουλκουβίνης σε δήλωσή του μέσω του FB, αποχαιρετά τους Ευβοιώτες, προαναγγέλοντας τη νέα του θέση:

«Μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά για εμένα ημέρα η σημερινή καθώς μετά από σειρά ετών και αναρίθμητων “μαχών” στο Νομό Ευβοίας αναλαμβάνω πλέον τη διοίκηση του Νομού Βοιωτίας.

Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους συναδέρφους μου για την αφοσίωση και αυταπάρνηση που δείχνουν καθημερινά ,να ευχαριστήσω τους αιρετούς α και β βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης του Νομού για την άριστη συνεργασία ,τους διοικητές των υπολοίπων σωμάτων ασφαλείας και στρατιωτικών αρχών , τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. των Δασαρχείων και της Διεύθυνσης Δασών.

Ευχαριστώ θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων .

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους φίλους που αφιερώνουν ατελείωτες ώρες προσφέροντας από το μετερίζι του εθελοντισμού τις ανεκτίμητες υπηρεσίες τους στον τόπο ο οποίος τους οφείλει πολλά .

Δηλώνω πραγματικά υπερήφανος που υπηρέτησα και συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια μαζί σας και σας διαβεβαιώνω ότι κάθε στιγμή θα είμαι δίπλα σας.

Εύχομαι στον αντικαταστάτη μου κάθε επιτυχία στο έργο του.

Η αλλαγή σελίδας δεν αποτελεί απαραίτητα το τέλος του βιβλίου τούτου γι’αυτό και δεν σας λέω αντίο … εις το επανιδείν…!!!

Σχετικά